Пошуковий запит: (<.>A=Сломчинський М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Чернявський О. О. Ефективність використання протекто-активу і мацерази у годівлі молодняку свиней [Електронний ресурс] / О. О. Чернявський, С. П. Бабенко, М. М. Сломчинський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 10. - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2013_10_19
|
2. |
Чернявський О. О. Фізико-хімічні властивості м’яса і сала свиней за згодовування пробіотику і ферментного препарату [Електронний ресурс] / О. О. Чернявський, С. П. Бабенко, М. М. Сломчинський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 8. - С. 71-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2012_8_22
|
3. |
Чернявський О. О. Гематологічні показники у молодняку свиней при згодовуванні протекто-активу та мацерази [Електронний ресурс] / О. О. Чернявський, М. М. Сломчинський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2011. - Вип. 5. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2011_5_15
|
4. |
Сломчинський М. М. Наукові основи використання кормів у кролівництві [Електронний ресурс] / М. М. Сломчинський // Розведення і генетика тварин. - 2012. - Вип. 46. - С. 338-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2012_46_133
|
5. |
Сломчинський М. М. Динаміка маси внутрішніх органів молодняку кролів за згодовування високопротеїнових кормів [Електронний ресурс] / М. М. Сломчинський, О. О. Чернявський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 2. - С. 153-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_2_41
|
6. |
Редька А. І. Жива маса і середньодобові прирости курчат-бройлерів за використання змішанолігандного коплексу цинку [Електронний ресурс] / А. І. Редька, В. С. Бомко, М. М. Сломчинський, О. О. Чернявський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2018. - № 1. - С. 71-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2018_1_13
|
7. |
Редька А. І. Забійні показники курчатбройлерів за згодовування комбікормів із сульфатом і змішанолігандним комплексом Цинку [Електронний ресурс] / А. І. Редька, В. С. Бомко, М. М. Сломчинський, О. О. Чернявський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 1. - С. 50-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_1_7
|
8. |
Редька А. І. Ефективність використання змішанолігандного коплексу цинку в комбікормах для курчат-бройлерів [Електронний ресурс] / А. І. Редька, В. С. Бомко, М. М. Сломчинський, О. О. Чернявський, С. П. Бабенко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2019. - № 2. - С. 105-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2019_2_13
|
9. |
Бомко В. С. Абсолютний приріст курчат-бройлерів за згодовування комбікормів із змішанолігандним коплексом цинку [Електронний ресурс] / В. С. Бомко, М. М. Сломчинський, О. О. Чернявський, А. І. Редька // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 3. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_3_3
|
10. |
Чернявський О. О. Біохімічні показники крові свиней за комплексної дії пробіотику з ферментним препаратом [Електронний ресурс] / О. О. Чернявський, С. П. Бабенко, М. М. Сломчинський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - № 2. - С. 68-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2014_2_19
|